ABOUT SIELJA

Drumhorse stable - DrumHorse Denmark

Sielja Dantved 

Jeg er 18 år gammel, og har redet stort set hele mit liv. Jeg har redet alt fra 3'er pony til  Dansk Varmblod.
Da min mor fik Sir Baron Baxter Bazz som jo var helt fantastisk, begyndte jeg stille og roligt med ham, da vi så i 2006 fik Lord Korpus King Keen begyndte jeg at være med i arbejdet med tilridning og uddannelse af ham
Jeg tog et svært valg og solgte min DanskeVarmblod, fordi min interesse for koldblods racen nu virkelig havde fanget mig  fuldstændig, og jeg havde tabt mit hjerte til Lord Korpus King Keen. 
Min første pony hed Miss Unique og var en smuk lille 3'er pony, jeg startede LA på Unique.
Da jeg blev 12 år solgte vi Unique, og købte Flasher's Boy Féfé. Flasher var 4 år da jeg fik ham, han var helt rå.

Jeg red Flasher op sammen med min træner Lisbet Seierskilde, da vi var færdige med uddannelsen af Flasher gik han alle pony øvelser. Jeg startede mange stævner på Flasher, og kom altid hjem med en roset.
Det var en fantastisk oplevelse at følge sin egen hest på den måde, at være med hele vejen, jeg var vild med det, og min træner kunne også se at mit talent for de unge heste var stort, og hun talte med min mor om, det nok var den vej jeg skulle gå.
 Flasher blev solgt til en meget sød pige som er rigtig glad for ham.

Da Flasher blev solgt fik jeg Refsgaard's Bryson, en 6års Dansk Varmblod som jeg red LA på. Men da jeg inså at jeg ikke havde tiden til ham, da jeg var begyndt på Lord Korpus Og Prince Chato valgte jeg at sætte Bryson til salg.

Ud over mine egne heste har jeg også redet bla.:

Atreju som er en 1'er pony jeg havde i ridning.

Og senest Brilliant som er en New Forest hingst, jeg red ham til fremvisning til materialeprøve på Vilhelmsborg
*

Ud over ridehestene må jeg også lige nævne min elskede Mister Herkules, Herkules er en mini shetlandspony på 60 – 65 cm.

Han er en gave jeg har fået af min pappi.

Herkules er min lille tricks/lege pony, så når jeg har brug for lidt afveksling leger jeg med ham. Herki som han hedder i hverdagen har været med på Store Hestedag 2009, hvor han var den lille hest, der drømte om at blive en DrumHorse når han blev stor.

Han kan alt fra spanske skridt, neje,vinke og stå på podie, vi arbejder selvfølgelig altid på nye tricks. Herkules er blind på det ene øje men det kan man ikke mærke på ham.
Jeg elsker ham meget højt.

*

.Jeg har selv uddannet Lord Korpus og Prince Chato, det er de to heste jeg rider til hverdag, jeg har kastet al min opmærksomhed på koldblodsheste.

Jeg tager heste i ridning, primært koldblodsheste. Alt fra de helt rå, til dem der mangler at noget uddannelse

 

Jeg har valgt koldblodshestene, da jeg syntes at de er meget ærlige, lærenemme og rolige. En koldblodshest er meget langt fra varmblodhesten at ride, da de er meget samarbejdsvillige, og gør alt for at tilfredsstille rytteren. Det er en af de mange ting jeg elsker ved koldblod.

 

 

Sielja